Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 847060

Uw mandje is momenteel leeg.

Pimp Me Up Bauhaus
Bauhaus

Bauhaus
0 stars  (0) Artikel nr.:Bauhaus Leverbaar binnen 13 dagen
Met het Bauhaus lettertype voorzie je je favoriete vechtsportkleding met een eigen tekst. Personaliseer je kickboksbroekje, mma short of boksmantel van een gepersonaliseerd ontwerp door een je eigen tekst, naam of naam van je sportschool me te gev...
€9.95 INCL. BTW

:

:

:

:

:

:

:


Bauhaus

Bauhaus
Artikel nr.:Bauhaus Merk: Vechtsportwinkel

Met het Bauhaus lettertype voorzie je je favoriete vechtsportkleding met een eigen tekst. Personaliseer je kickboksbroekje, mma short of boksmantel van een gepersonaliseerd ontwerp door een je eigen tekst, naam of naam van je sportschool me te geven in het Bauhaus lettertype.  

Instructies: selecteer uit de beschikbare opties en voer de gewenste tekst op. De tekst is hoofdletter gevoelig. Zie afbeelding voor voorbeelden.  

Hieronder staat een overzicht van de meest gebruikte posities op kickboks en muaythai broekjes. Het lettertype van de tekst zal worden aangepast aan dit lettertype dat is geselecteerd in het ontwerp en dient slechts als voorbeeld.

Het kan voorkomen dat bij analyse blijkt dat de tekst niet past met de geselecteerde font grootte. Vechtsportwinkel.com behoudt zich dan ook het recht om dit aan te passen zodat de gewenste tekst wel past. Indien de gewenste tekst en fonthoogte proportioneel afwijken zullen wij hierover contact opnemen. De geborduurde artikelen kunnen niet worden geruild.  

Wil je iets anders wat niet bij de selecteerbare opties staat? Neem dan contact met ons op.  


Klantrecensies voor Bauhaus

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Bauhaus.
U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Bauhaus.

Zijn de specificaties van Bauhaus niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Bauhaus van Vechtsportwinkel voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen over Bauhaus of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit productDit zou je ook kunnen bevallen

Skull 11

€9.95
 
 

Elastische bandage

€11.95
 
 

Helvetica

€9.95