Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

< Vorige | Volgende >
Deur sit-up trainer

Deur sit-up trainer

van Bremshey |   (0) |
Deur sit-up trainer. Bremshey is begin 2013 gekomen met deze bijzondere sit-up trainer die bevestigd kan worden aan de deur. Door deze buikspiertrainer te bevestigen aan de onderkant van de deur creeer je in een handomdraai de ideale manier om sit-ups te


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€11.90 INCL. BTW


Betaal de Deur sit-up trainer 08BRSFU144 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Deur sit-up trainer

Deur sit-up trainer. Bremshey is begin 2013 gekomen met deze bijzondere sit-up trainer die bevestigd kan worden aan de deur. Door deze buikspiertrainer te bevestigen aan de onderkant van de deur creëer je in een handomdraai de ideale manier om sit-ups te doen. De buikspiertrainer voor aan de deur is uitgevoerd in het zwart en is in meerdere standen te maken.

Klantrecensies voor Deur sit-up trainer

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Deur sit-up trainer. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Deur sit-up trainer. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Deur sit-up trainer niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Deur sit-up trainer van Bremshey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van Bremshey


Bremshey Fitness Artikel nr.:08BRSFU144 Merk: Bremshey


Daarom koop je je Deur sit-up trainer bij Vechtsportwinkel.com