Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

< Vorige | Volgende >
Fitness stepper Mambo IIl

Fitness stepper Mambo IIl

van Spokey |   (0) |
- Fitness stepper Mambo II
- 3 standen
- Anti-slip
- 79 x 29 cm


Levertijd 13 dagen
€43.95 INCL. BTW


Betaal de Fitness stepper Mambo IIl 832440XX eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Fitness stepper Mambo IIl

De Fitness stepper Mambo II is een fitness stepper met 3 standen. Hiermee kan je eenvoudig de intensiteit van de fitness step training aanpassen zoals jij dat wilt. De oppervlakte van de step is gemaakt van een anti-slip materiaal waardoor je niet snel zal uitglijden. De afmetingen van de fitness stepper zijn 79 x 29 cm. De step heeft een draagvermogen van 100 kg en is in hoogte verstelbaar tot 10 cm, 15 cm en 20 cm. Oefeningen op deze fitness stepper zorgen voor het verbranden van vet en stimuleren spiergroei op het onderste gedeelte van het lichaam, waaronder de billen, bovenbenen en heupen. Daarnaast werkt een steptraining ontzettend goed om de conditie op pijl te houden of te verbeteren. Zeer prettige step voor een zeer toegankelijk prijs. Nergens goedkoper.

Klantrecensies voor Fitness stepper Mambo IIl

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Fitness stepper Mambo IIl. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Fitness stepper Mambo IIl. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Fitness stepper Mambo IIl niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Fitness stepper Mambo IIl van Spokey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Spokey


Spokey Artikel nr.:832440XX Merk: Spokey


Daarom koop je je Fitness stepper Mambo IIl bij Vechtsportwinkel.com