Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

< Vorige | Volgende >
Twist Board "Wild Twist"

Twist Board "Wild Twist"

van Spokey |   (0) |
- Meer balans
- Train buikspieren
- Meer kracht


Levertijd 10 dagen
17.95 €15.95 INCL. BTW


Betaal de Twist Board "Wild Twist" 832429 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Twist Board "Wild Twist"

Twist Board "Wild Twist". Dit Twist Board, ook wel bekend als balansbord, is een fantastisch trainingsapparaat met vele gezondheidsvoordelen. Het uitvoeren van oefeningen met behulp van de Twist Board zorgt voor het verbeteren van kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen van de buikspieren, onderrug en dijen. Het roterende platform van de twist board zorgt voor het verbeteren van balans en coördinatie van het lichaam. Het Twist Board "Wild Twist" is in tegenstelling tot andere balansborden uitgerust met een tweetal weerstandsbanden. Hiermee kan je dus naast het trainen van je onderlichaam tegelijkertijd je armspieren en buikspieren nog beter trainen.

Dagelijks 20 - 30 minuten op de Twist Board "Twist" is niet alleen ontzettend leuk maar help je zeker om van je extra pondjes rondom je taille kwijt te raken. De diameter van de Twist Board is 27,5 cm. De Twist Board "Twist" biedt bovendien tijdens het trainen een heerlijke voetmassage. De magneetjes zorgen voor een extra stimulering van de bloedcirculatie.


Klantrecensies voor Twist Board "Wild Twist"

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Twist Board "Wild Twist". U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Twist Board "Wild Twist". Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Twist Board "Wild Twist" niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Twist Board "Wild Twist" van Spokey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Spokey


Spokey Artikel nr.:832429 Merk: Spokey


Daarom koop je je Twist Board "Wild Twist" bij Vechtsportwinkel.com