Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Beschermers McDavid HexPad onderarmbescherming
< Vorige | Volgende >
McDavid HexPad onderarmbescherming

McDavid HexPad onderarmbescherming

van McDavid |   (0) |
McDavid HexPad onderarmbescherming. De McDavid HexPad onderarmbescherming is een elastische handschoen met hDc hDc zweetabsorberende eigenschappen uitgerust met HexPad technologie. De HexPad® Technologie is een gepatenteerd padding system dat meerdere ind


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€22.95 INCL. BTW


Betaal de McDavid HexPad onderarmbescherming 651 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

McDavid HexPad onderarmbescherming

McDavid HexPad onderarmbescherming. De McDavid HexPad onderarmbescherming is een elastische handschoen met hDc hDc zweetabsorberende eigenschappen uitgerust met HexPad technologie. De HexPad® Technologie is een gepatenteerd padding system dat meerdere individuele stukken padding permanent met elkaar verbindt om een textielvormig systeem te creëren. De pads bewegen individueel van elkaar hier door vormt het zich makkelijk om elke lichaamsdeel en zorgt voor continue bescherming. Omdat het geen dikke stukken padding zijn zorgen de HexPad® producten niet voor restricties tijdens het bewegen net als een hoop andere beschermers. HexPad® artikelen zijn in de wasmachine wasbaar.

De McDavid HexPad onderarmbescherming beschikt over de Dc Moisture Management / Vochtregeling. hDc voorkomt een te hoge stijging van je lichaamstemperatuur. Een te hoge lichaamstemperatuur kan leiden tot zwakkere prestaties en uitdroging.Men transpireert om het lichaam af te koelen tijdens het sporten. Dit zorgt vaak voor het oncomfortabel zitten van kleding en bescherming. Door hDc moisture management wordt vocht weggetrokken van de huid, dit zorgt voor een koelere, drogere huid tijdens het sporten en laat het lichaam beter zijn werk doen met afkoelen tijdens het sporten. Zodra vocht is opgenomen door het materiaal verspreid het zich direct over een groter oppervlak voor snellere verdamping.

Het artikel wordt geleverd per paar.

Maatadvies McDavid HexPad onderarmbescherming
Maat Meten om de elleboog
Small 20 - 22 cm
Medium 22 - 26 cm
Large 28 - 30 cm
XL 33 - 35 cm
XXL 38 - 40 cm

Wasinstructies McDavid HexPad onderarmbescherming
De McDavid HexPad onderarmbescherming kan je het beste koud wassen op maximaal 40 graden Celcius of handwassen in warm water. Goed afspoelen. Op kamertemperatuur laten drogen. Niet in de droger doen. Bij eventuele irritatie, neem contact op met uw huisarts.


Klantrecensies voor McDavid HexPad onderarmbescherming

Er zijn nog geen recensies geschreven voor McDavid HexPad onderarmbescherming. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over McDavid HexPad onderarmbescherming. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van McDavid HexPad onderarmbescherming niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over McDavid HexPad onderarmbescherming van McDavid voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van McDavid


McDavid Artikel nr.:651 Merk: McDavid


Daarom koop je je McDavid HexPad onderarmbescherming bij Vechtsportwinkel.com