Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Boksballen

    Pagina:
  • 1
Booster

Booster Speed Ball II

Booster
€28.90

  (0)
Booster speed ball uitgevoerd in het zwart en wit.
Bruce Lee

Boksbal leder (zwart)

Bruce Lee Signature Series
39.95 €29.90

  (0)
- Boksbal
- Echt leder
- Diameter 17 cm
- Kleur zwart
Bruce Lee

Boksbal Double End Ball Pro

Bruce Lee Signature Series
€39.95

  (0)
De Boksbal Double End Ball Pro is een boksbal gemaakt van syntetisch leer met traditionele 8 delige vorm. De boksbal wordt vsst gemaakt aan de bovenkant en onderkant met de bijbehorende kabels. Door...
Bremshey

Double End Ball

Bremshey Fitness
€44.90

  (0)
Rood / zwarte double end ball van Bremshet. Deze boksbal is gemaakt van kunstleder en wordt geleverd inclusief kabelset.

Bruce Lee

legend double end boks bal

Bruce Lee Signature Series
€49.95

  (0)
Lederen double end ball gemaakt van runderleder. De set wordt geleverd met 2 elastieken voor het bevestigen van de bal aan de onder- en bovenzijde.
Bruce Lee

Staande boksbal

Bruce Lee Signature Series
€89.95

  (0)
De staande boksbal is in hoogte verstelbaar van 120 tot 160 cm. Het is een solide constructie. De voet van deze staande boksbal kan je vullen met zand waardoor deze goed op zijn plek blijft staan. De...
Legend sports

Complete Speedball set

€129.95

  (0)
Complete speedball set van Legend. Deze complete set bestaat uit een bord, ophangbeugels, swivel, speedball en een schroevenset.
    Pagina:
  • 1

Boksballen

Boksbal kopen? Wij hebben boksballen, ook wel bokspeer, bokspeertje of speedballs genoemd, van bekende merken tegen lage prijzen in verschillende uitvoeringen, gemaakt van leer en kunstleer. Daarnaast verkopen wij de benodigde bevestigingsmaterialen om je boksbal mee op te hangen en te monteren.

Waarom een boksbal kopen?

Een boksbal is een zeer geschikt trainingsinstrument om thuis of op de sportschool bokstechnieken mee te ontwikkelen en perfectioneren. Bij het bestellen van de boksbal is het belangrijk om na te gaan voor welke doeleinden je van plan bent de boksbal te gaan gebruiken. Ben je van plan om zeer regelmatig te trainen op een boksbal? Kies dan voor een echt leren variant. Wil je gewoon af en toe een beetje trainen? Dan kan je prima uit de voeten met een goedkope boksbal met een kunstlederen deklaag.

Goedkope boksballen en bokballen van topkwaliteit vind je dus bij Vechtsportwinkel.com! Of je nou snelheid en dynamiek van een speedbal zoekt of toch liever wilt trainen op een zware, logge variant in de vorm van een peermodel op onze boksbal afdeling vind je precies wat je nodig hebt. Af je nou een boksbal zoekt van topmerken zoals Adidas, Bremshey, Booster en Spokey, wij hebben ze allemaal.

Kortom, bekijk onze boksballen op onze webshop en ga direct aan de slag!

Trainen met een boksbal?

Houdt er rekening mee dat als je gaat trainen met een boksbal je ook over zakhandschoenen of minimaal bandages dient te beschikken. Uiteraard kan je deze en andere boksbal accessoires zoals bevestigingsmaterialen vinden op onze webshop.

Daarom koop je je Boksballen bij Vechtsportwinkel.com