Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Boksen Boksbeschermers Twins Belly Pad & beenbeschermer
< Vorige | Volgende >
Twins Belly Pad & beenbeschermer

Twins Belly Pad & beenbeschermer

van Twins |   (0) |
- Merk: Twins
- One Size (L)


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€219.90 INCL. BTW


Betaal de Twins Belly Pad & beenbeschermer BPLK eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Twins Belly Pad & beenbeschermer

Deze Twins Belly Pad & beenbeschermer is van zeer hoge kwaliteit en bied optimale bescherming. De Belly Pad & beenbeschermer beschermt de buik, een deel van de ribben en benen en biedt ruim voldoende bewegingsvrijheid. Met een body beschermer creëer je een realistische situatie om te trainen. Dit betekent ook dat dit een perfecte work-out of voorbereiding vormt voor een wedstrijd. Denk aan low kicks, push kicks, knee strikes en clinch training. Combineer hem met thai pads voor een full workout. Alle onderdelen zijn verstelbaar zo kan deze body beschermer gedragen worden door verschillende personen.

Klantrecensies voor Twins Belly Pad & beenbeschermer

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Twins Belly Pad & beenbeschermer. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Twins Belly Pad & beenbeschermer. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Twins Belly Pad & beenbeschermer niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Twins Belly Pad & beenbeschermer van Twins voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van Twins


Twins Artikel nr.:BPLK Merk: Twins


Daarom koop je je Twins Belly Pad & beenbeschermer bij Vechtsportwinkel.com