Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Boksen Boksbeschermers Twins SG-3 scheenbeschermers
< Vorige | Volgende >
Twins SG-3 scheenbeschermers

Twins SG-3 scheenbeschermers

van Twins |   (0) |
Twins SG-3 scheenbeschermers. Deze skintex scheenbeschermers zijn extreem duurzaam en gefabriceerd volgens strenge eisen. De Twins SG-3 scheenbeschermers zijn de beste keuze voor de serieuze kickboxer.


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€87.90 INCL. BTW


Betaal de Twins SG-3 scheenbeschermers SG-3 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Twins SG-3 scheenbeschermers

Twins SG-3 scheenbeschermers. Deze skintex scheenbeschermers zijn extreem duurzaam en gefabriceerd volgens strenge eisen. De Twins SG-3 scheenbeschermers zijn de beste keuze voor de serieuze kickboxer.  

De Twins SG-3 worden al sinds tijden geproduceerd in Thailand en zijn door de jaren continue verbeterd. Met als eindresultaat deze fantastische scheenbeschermers. Deze shinguards van Twins zijn verkrijgbaar het zwart.

Maat advies
Om een zo goed mogelijke maat te kunnen adviseren voor de Twins SG-3 kan het beste de lengte van de scheen worden opgemeten. Meet de scheenlengte tussen de knieschijf en de enkel. De lengte van scheen correspondeert met de volgende maten:
S: < 34 cm
M: 34 cm - 38 cm
L: 38 - 41 cm
XL: 41 cm en hoger

Staat jou maat er niet meer bij? Kies dan als alternatief voor de Booster BTSG-3. Deze zijn kwalitatief bijna net zo goed alleen en stuk voordeliger en verkrijgbaar in M, L en XL.


Klantrecensies voor Twins SG-3 scheenbeschermers

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Twins SG-3 scheenbeschermers. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Twins SG-3 scheenbeschermers. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Twins SG-3 scheenbeschermers niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Twins SG-3 scheenbeschermers van Twins voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van Twins


Twins Artikel nr.:SG-3 Merk: Twins


Daarom koop je je Twins SG-3 scheenbeschermers bij Vechtsportwinkel.com