Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Braces en bandages Elleboogbandage "Basit"
< Vorige | Volgende >
Elleboogbandage "Basit"

Elleboogbandage "Basit"

van Spokey |   (0) |
Elleboogbandage "Basit". Deze elleboogbandage gemaakt van 80% lycra en 20% nylon, biedt ondersteuning aan stijve, zwakke of geblesseerde ellebogen. De anatomische vorm biedt een optimale pasvorm en gewrichtsbescherming en is zowel te gebruiken voor de lin


Levertijd 10 dagen
€5.95 INCL. BTW


Betaal de Elleboogbandage "Basit" 830449 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Elleboogbandage "Basit"

Elleboogbandage "Basit". Deze elleboogbandage gemaakt van 80% lycra en 20% nylon, biedt ondersteuning aan stijve, zwakke of geblesseerde ellebogen. De anatomische vorm biedt een optimale pasvorm en gewrichtsbescherming en is zowel te gebruiken voor de linker- als rechterelleboog. De ellenboogbandage is ademend en rekbaar aan twee kanten. De elleboogbandage kan discreet onder kleding worden gedragen en is huiskleurig. One size fits most.

Klantrecensies voor Elleboogbandage "Basit"

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Elleboogbandage "Basit". U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Elleboogbandage "Basit". Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Elleboogbandage "Basit" niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Elleboogbandage "Basit" van Spokey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Spokey


Spokey Artikel nr.:830449 Merk: Spokey


Daarom koop je je Elleboogbandage "Basit" bij Vechtsportwinkel.com