Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Braces en bandages McDavid Knieband
< Vorige | Volgende >
McDavid Knieband

McDavid Knieband

van McDavid |   (0) |
McDavid Knieband. Deze McDavid knieband geeft fundamentele ondersteuning en bescherming. De knieband bevat volledig aanpasbare Velcro-sluitingen voor een ideale pasvorm. Het is gemaakt van warmte behoudend neopreen met aan beide zijden nylon bekleding. Ne


Op voorraad, bestel nu woensdag in huis
€24.95 INCL. BTW


Betaal de McDavid Knieband 408 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

McDavid Knieband

McDavid Knieband. Deze McDavid knieband geeft fundamentele ondersteuning en bescherming. De knieband bevat volledig aanpasbare Velcro-sluitingen voor een ideale pasvorm. Het is gemaakt van warmte behoudend neopreen met aan beide zijden nylon bekleding. Neopreen geeft therapeutische warmte, waardoor de bloedsomloop wordt gestimuleerd, om het genezingsproces te versnellen en de pijn te verzachten.

Beschermingsniveau I
Een eerste beschermingsniveau ontwikkeld voor: Niet-specifieke kniepijn, tendinitis, bursitis, lichte tot matige verstuikingen. Biedt bescherming aan schrammen en letsels. Het zorgt voor een lichte druk en therapeutische warmte die de pijn verzachten en het genezingsproces versnellen.

Uitleg verschil in beschermingsniveaus:
Bescherming niveau I: Geschikt voor lichte pijn, verrekking en instabiliteit.
Bescherming niveau II: Geschikt voor lichte tot middelmatige pijn en instabiliteit.
Bescherming niveau III: Geschikt voor middelmatige tot zware pijn en instabiliteit.

De McDavid knieband is ontworpen om de kans op een knieblessure te verkleinen en de ernst te verminderen. Kniebanden kunnen nooit alle blessures voorkomen en er wordt niet gegarandeerd, tenzij uitdrukkelijk vermeld, dat eventuele schade kan worden voorkomen. De McDavid kniebanden moeten, zoals alle beschermende uitrusting van McDavid, naar behoren worden.

Deze McDavid knieband is geschikt voor kniemaat 30-50cm in omtrek (one size fits all).

Wassen en onderhoud
Was in warm water met een mild wasmiddel, spoel zorgvuldig en laat het drogen. Niet drogen in de machine of droog reinigen.

Waarschuwing
Gebruik niet op open wonden of indien u gevoelig bent voor huidaandoeningen, allergisch bent voor rubber of bloedcirculatie problemen hebt. Indien er zich een huidprobleem voordoet, stop het gebruik. En raadpleeg een arts indien het probleem aanhoudt.


Klantrecensies voor McDavid Knieband

Er zijn nog geen recensies geschreven voor McDavid Knieband. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over McDavid Knieband. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van McDavid Knieband niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over McDavid Knieband van McDavid voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van McDavid


McDavid Artikel nr.:408 Merk: McDavid


Daarom koop je je McDavid Knieband bij Vechtsportwinkel.com