Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Braces en bandages McDavid Kniebrace met open knieschijf
< Vorige | Volgende >
McDavid Kniebrace met open knieschijf

McDavid Kniebrace met open knieschijf

van McDavid |   (0) |
De McDavid Kniebrace met open knieschijf is een rekbare kniebare in vier richtingen. Deze kniebrace beschikt over een stevige buitenzijde die zorgt voor extra steun. De neopreenlaag zorgt voor een therapeutische warmte om de blessureherstelling te versnel


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€21.95 INCL. BTW


Betaal de McDavid Kniebrace met open knieschijf 402 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

McDavid Kniebrace met open knieschijf

McDavid Kniebrace met open knieschijf. De McDavid Kniebrace met open knieschijf is een rekbare kniebare in vier richtingen. Deze kniebrace beschikt over een stevige buitenzijde die zorgt voor extra steun. De neopreenlaag zorgt voor een therapeutische warmte om de blessureherstelling te versnellen en de pijn te verlichten. Daarnaast heeft het de eigenschap om zich te vormen naar het lichaam waardoor deze altijd goed sluit en past. De opening in de kniebrace zorgt ervoor dat de druk op de knieschijf wordt gereduceerd en verdeeld dit als het ware over de rest van de knie. De kniebrace is gemakkelijk te dragen tijdens dagelijkse activiteiten en tijdens het sporten. De McDavid Kniebrace met open knieschijf is verkrijgbaar in 4 maten : S, M, L en XL.

Maatadvies McDavid Kniebrace met open knieschijf
Maat Omtrek van de knie
S 30 - 35 cm
M 35 - 37,5 cm
L 37,5 - 42,5 cm
XL 42,5 - 50 cm


Klantrecensies voor McDavid Kniebrace met open knieschijf

Er zijn nog geen recensies geschreven voor McDavid Kniebrace met open knieschijf. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over McDavid Kniebrace met open knieschijf. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van McDavid Kniebrace met open knieschijf niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over McDavid Kniebrace met open knieschijf van McDavid voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van McDavid


McDavid Artikel nr.:402 Merk: McDavid


Daarom koop je je McDavid Kniebrace met open knieschijf bij Vechtsportwinkel.com