Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Braces en bandages McDavid Kniebrace
< Vorige | Volgende >
McDavid Kniebrace

McDavid Kniebrace

van McDavid |   (0) |
McDavid Kniebrace. Deze kniebrace van McDavid is door vooraanstaande experts speciaal ontwikkeld voor optimale bescherming van de knie. Deze kniebrace wordt dan ook gezien als één van de beste in hun soort. De kniebrace van McDavid past op een ieder soort


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€21.95 INCL. BTW


Betaal de McDavid Kniebrace 401 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

McDavid Kniebrace

McDavid Kniebrace. Deze kniebrace van McDavid is door vooraanstaande experts speciaal ontwikkeld voor optimale bescherming van de knie. Deze kniebrace wordt dan ook gezien als één van de beste in hun soort. De kniebrace van McDavid past op een ieder soort knie en is gemakkelijk te dragen tijdens bijvoorbeeld sport en/of werkactiviteiten. Verkrijgbaar in 4 maten : S, M, L en XL. Het artikel wordt geleverd per stuk, dus niet per paar.

Maatadvies McDavid Kniebrace
Maat:   Omtrek van de knie
S:      30 - 35 cm
M:      35 - 37,5 cm
L:      37,5 - 42,5 cm
XL:      >42,5 cm


Klantrecensies voor McDavid Kniebrace

Er zijn nog geen recensies geschreven voor McDavid Kniebrace. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over McDavid Kniebrace. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van McDavid Kniebrace niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over McDavid Kniebrace van McDavid voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van McDavid


McDavid Artikel nr.:401 Merk: McDavid


Daarom koop je je McDavid Kniebrace bij Vechtsportwinkel.com