Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Braces en bandages Tennisarm brace
< Vorige | Volgende >
Tennisarm brace

Tennisarm brace

van Spokey |   (0) |
Tennisarm brace. Deze tennisarm brace, of tenniselleboog bandage, is perfect te gebruiken bij de diagnose tenniselleboog-syndroom of golf-elleboog-syndroom. Deze tennisarm brace biedt daarnaast hulp bij niet-gespecifieerde elleboogpijn, peesontstekingen,


Levertijd 8 dagen
€7.95 INCL. BTW


Betaal de Tennisarm brace 82225 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Tennisarm brace

Tennisarm brace. Deze tennisarm brace, of tenniselleboog bandage, is perfect te gebruiken bij de diagnose tenniselleboog-syndroom of golf-elleboog-syndroom. Deze tennisarm brace biedt daarnaast hulp bij niet-gespecifieerde elleboogpijn, peesontstekingen, gewrichtsontstekingen en slijmbeursontstekingen. Deze tennisarm brace geeft druk op het zwakke weefsel in het ellebooggewricht. De tennisarm brace is gemaakt van 70% neopreen, 15% polyester en 15% nylon en heeft handige en verstelbare klittebandsluitingen. Het neopreen is rekbaar en houdt warmte vast. Hierdoor wordt de pijn verzacht en het genezingsproces bevorderd. Verder is deze elleboogbandage goed te gebruiken tijdens dagelijkse activiteiten en tijdens het sporten. One size fits all.

Klantrecensies voor Tennisarm brace

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Tennisarm brace. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Tennisarm brace. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Tennisarm brace niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Tennisarm brace van Spokey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Spokey


Spokey Artikel nr.:82225 Merk: Spokey


Daarom koop je je Tennisarm brace bij Vechtsportwinkel.com