Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

< Vorige | Volgende >
Expander "Booster"

Expander "Booster"

van Spokey |   (0) |
Expander "Booster". Deze metalen expander bestaat uit 5 metalen veren welke eenvoudig op- en afgemonteerd kunnen worden om de weerstand van de expander aan te passen. De comfortabele handvaten zorgen ervoor dat je voldoende grip hebt om de zwaarste oefeni


Levertijd 13 dagen
€9.95 INCL. BTW


Betaal de Expander "Booster" 838343 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Expander "Booster"

Expander "Booster". Deze metalen expander bestaat uit 5 metalen veren welke eenvoudig op- en afgemonteerd kunnen worden om de weerstand van de expander aan te passen. De comfortabele handvaten zorgen ervoor dat je voldoende grip hebt om de zwaarste oefeningen te doen met deze expander. De veren van de expander zijn 1,7 x 28 cm en de lengte van de expander inclusief handvaten is 48 cm.

Technische details expander
Materiaal: metalen veren
Kleur: zwart / oranje
Lengte veren : 28 cm
Lengte handvaten : 20 cm
Diameter veer : 17 mm


Klantrecensies voor Expander "Booster"

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Expander "Booster". U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Expander "Booster". Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Expander "Booster" niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Expander "Booster" van Spokey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Spokey


Spokey Artikel nr.:838343 Merk: Spokey


Daarom koop je je Expander "Booster" bij Vechtsportwinkel.com