Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

< Vorige | Volgende >
Flexpander

Flexpander

van Spokey |   (0) |
Flexpander. Deze rubberen (Fl)expander heeft een state-of-the-art design en heeft ergonomisch gevormde handvaten voor een perfecte grip. De flexpander biedt zeer veel comfort met de uitrekbare rubberen weerstandsband. Tijdens de oefeningen zal deze band l


Levertijd 13 dagen
€12.95 INCL. BTW


Betaal de Flexpander 81371 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Flexpander

Flexpander. Deze rubberen (Fl)expander heeft een state-of-the-art design en heeft ergonomisch gevormde handvaten voor een perfecte grip. De flexpander biedt zeer veel comfort met de uitrekbare rubberen weerstandsband. Tijdens de oefeningen zal deze band langer worden en de weerstand toenemen. De handvaten voelen comfortabel aan tijdens de training. Deze expander is zeer geschikt voor het trainen van de spiergroepen in het bovenlichaam. Bekend van de Billy Blanks bootcamp videos.

Klantrecensies voor Flexpander

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Flexpander. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Flexpander. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Flexpander niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Flexpander van Spokey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Spokey


Spokey Artikel nr.:81371 Merk: Spokey


Daarom koop je je Flexpander bij Vechtsportwinkel.com