Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Bremshey Pilates & Fitness set de luxe
< Vorige | Volgende >
Bremshey Pilates & Fitness set de luxe

Bremshey Pilates & Fitness set de luxe

van Bremshey |   (0) |
Pilates en Fitness set de luxe 14TUSPI002. Ga met behulp van deze luxe pilates/fitness set volledig en goed je workout tegemoet! Een luxe set, bestaande uit een anti-burst trainingsbal van 55 centimeter doorsnee, een handpomp, een yoga riem, een yoga mat


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€28.90 INCL. BTW


Betaal de Bremshey Pilates & Fitness set de luxe 14TUSPI002 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Bremshey Pilates & Fitness set de luxe

Pilates en Fitness set de luxe 14TUSPI002. Ga met behulp van deze luxe pilates/fitness set volledig en goed je workout tegemoet! Een luxe set, bestaande uit een anti-burst trainingsbal van 55 centimeter doorsnee, een handpomp, een yoga riem, een yoga mat en een latex band van 0.35 mm dik. Deze de luxe Pilates en Fitness set van Bremshey wordt geleverd inclusief een trainingsschema. Uitgevoerd in de kleur blauw. Nu verkrijgbaar in voordelige setprijs van slechts 28.90 EUR.

Klantrecensies voor Bremshey Pilates & Fitness set de luxe

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Bremshey Pilates & Fitness set de luxe. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Bremshey Pilates & Fitness set de luxe. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Bremshey Pilates & Fitness set de luxe niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Bremshey Pilates & Fitness set de luxe van Bremshey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Bremshey


Bremshey Fitness Artikel nr.:14TUSPI002 Merk: Bremshey


Daarom koop je je Bremshey Pilates & Fitness set de luxe bij Vechtsportwinkel.com