Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Bremshey TRX Suspension Trainer
< Vorige | Volgende >
Bremshey TRX Suspension Trainer

Bremshey TRX Suspension Trainer

van Bremshey |   (0) |
- Gemakkelijk te bevestigen
- Ideaal voor thuis gebruik
- Gebaseerd op de original TRX trainer
- Train kracht, uithoudingsvermogen en snelheid
- Veel full workout trainingsmogelijkheden


Op voorraad, bestel nu woensdag in huis
54.95 €44.99 INCL. BTW


Betaal de Bremshey TRX Suspension Trainer 08BRSFU154 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Bremshey TRX Suspension Trainer

De Bremshey TRX Suspension trainer is de perfecte manier om uw kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen in 1 work out te trainen. De TRX succesformule is al tijden populair bij personal trainers en TV. De Bremshey TRX Suspension trainer combineert het trainen van kracht, uithoudingsvermogen en snelheid en biedt hierdoor een complete work out. De Bremshey TRX Suspension trainer wordt afgeleverd met trainingsschema met daarin oefeningen voor opdrukken, achteruit roeien, y-stand schouderoefeningen, hoge bicepsoefening, hamstring-oefening, hip abduction, triceps pushups en zwevende buikspieroefeningen.

Thuis tovert deze Suspension Trainer elke gewenste plek om tot een volwaardige trainingslocatie. De Suspension Trainer is gebaseerd op de originel TRX trainer en ook deze kan je stellen op diverse lengtes. De Suspension Trainer is zo ontworpen dat hij bevestigd kan worden aan een deur, stelling, haak en zelfs aan een boom. De set is voorzien van speciale deuranker. Hiermee kan je de suspension trainer gemakkelijk aan de gesloten deurbevestigen en kan je elke kamer ombouwen tot jouw home gym. De Bremshey Suspension trainer brengt plezier, vrijheid, en afwisseling samen in een perfecte en uitdagende training.

- Gemakkelijk te bevestigen
- Ideaal voor thuis gebruik
- Gebaseerd op de original TRX trainer
- Perfect om kracht uithoudingsvermogen en snelheid te trainen
- Veel full workout trainingsmogelijkheden


Klantrecensies voor Bremshey TRX Suspension Trainer

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Bremshey TRX Suspension Trainer. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Bremshey TRX Suspension Trainer. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Bremshey TRX Suspension Trainer niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Bremshey TRX Suspension Trainer van Bremshey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van Bremshey


Bremshey Fitness Artikel nr.:08BRSFU154 Merk: Bremshey


Daarom koop je je Bremshey TRX Suspension Trainer bij Vechtsportwinkel.com