Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Elektronische buikspiertrainer
< Vorige | Volgende >
Elektronische buikspiertrainer

Elektronische buikspiertrainer

van Spokey |   (0) |
- 3 intensiviteitniveaus
- 8 massageprogramma’s
- Traint/verstevigt/vormt spieren
- Breekt lichaamsvet af


Levertijd 10 dagen
€44.95 INCL. BTW


Betaal de Elektronische buikspiertrainer 832301 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Elektronische buikspiertrainer

Train al je spieren zonder enige inspanning met de Elektrische buikspiertrainer van het merk Spokey. De Elektronische buikspierband traint, verstevigt en vormt de spieren. De Elektronische buikspiertrainer traint de spieren effectief daardoor worden de spieren gevormd en strak. Het werkt heel simpel het enige wat je hoeft te doen is de Elektronische buikspiertrainer om je middel te doen en een van de 3 intensiviteitniveaus te kiezen. En er is ook nog eens keuze uit 8 massageprogramma’s in te stellen naar voorkeur. Als dit is gedaan zullen er veilige trillingen worden gegeven. De intensiteit van de trillingen zal verschillen per massageprogramma. Door de trillingen die afgegeven worden spannen de spieren zich. Terwijl je met de Elektronische buikspiertrainer de buikspieren aan het trainen bent kunt je gewoon doorgaan met de bezigheden van dat moment bijvoorbeeld relaxen, lopen, zitten, lezen, huishuiden of andere bezigheden. De buikspieren worden getraind met de Elektronische buikspiertrainer zonder uren lang zware sit-ups te doen. De Elektronische buikspiertrainer traint niet alleen de spieren. De buikspiertrainer beïnvloedt het afbreken van opgeslagen lichaamsvet, ontspant de spieren, verstevigt de huis, stimuleert de stofwisseling en verbetert de bloedcirculatie. De Elektronische buikspiertrainer heeft een vermogen van 24 Watt. De buikspiertrainer kan ook worden gebruikt voor het masseren van diverse lichaamsdelen. Door de 8 massagestanden zit er altijd wel een massagestand in met jouw voorkeur. Met de afstandsbediening van de buikspierriem kunt je tijdens het trainen de niveaus en standen wijzigen. De Elektronische buikspiertrainer is uitgevoerd in het Zwart.

Klantrecensies voor Elektronische buikspiertrainer

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Elektronische buikspiertrainer. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Elektronische buikspiertrainer. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Elektronische buikspiertrainer niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Elektronische buikspiertrainer van Spokey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Spokey


Spokey Artikel nr.:832301 Merk: Spokey


Daarom koop je je Elektronische buikspiertrainer bij Vechtsportwinkel.com