Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Elevation Mask
< Vorige | Volgende >
Elevation Mask

Elevation Mask

van Booster |   (0) |
- Verhoogde longcapaciteit
- Verhoogde anaerobe drempels
- Verhoogde efficiëntie zuurstof
- Verbetering energie productie


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€104.95 INCL. BTW


Betaal de Elevation Mask OETM 2.0 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Elevation Mask

Dit Elevation mask van het merk Throwdown zorgt voor een zwaardere en effectievere training. Het masker stimuleert hoogtetraining en zorgt voor een nog zwaardere training. Wat uiteindelijk voor een betere conditie, long inhoud, verbeterde energie productie en een effectievere training.

Diverse topatleten trainen op een hoogte met minder zuurstof, op deze manier is de training zwaarder. Met dit elevation masker hoef je nooit meer de hoogte op te zoeken voor een zwaardere en efficiëntere training. Het masker helpt het conditioneren van de longen, creëren van long weerstand, versterken middenrif, oppervlakte en elasticiteit van de longblaasjes. Door te trainen met dit masker zal je je sterker dan ooit voelen. Ook zal je uithoudingsvermogen naar een hoger niveau gaan.

Trainen met een elevation mask is niet alleen zwaarder maar zorgt ook voor zwaardere trainingen. Dit betekend dat je je trainingstijd kan verminderen van bijvoorbeeld 50 minuten naar 15 minuten. Je traint ongelooflijk efficiënt met dit masker.

Het elevation masker is meerder malen getest en met succes. Het masker is bewezen effectief en veilig voor gebruik tijdens trainingen.


Klantrecensies voor Elevation Mask

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Elevation Mask. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Elevation Mask. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Elevation Mask niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Elevation Mask van Booster voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van Booster


Booster Artikel nr.:OETM 2.0 Merk: Booster


Daarom koop je je Elevation Mask bij Vechtsportwinkel.com