Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Elevation Trainingsmasker 2.0
< Vorige | Volgende >
Elevation Trainingsmasker 2.0

Elevation Trainingsmasker 2.0

van Booster |   (0) |
Het Elevation Trainingsmasker 2.0 is een trainingsmasker om hoogtetraining te simuleren. Wanneer top atleten de conditie willen verbeteren zoeken zij de hoogte op om te trainen met minder zuurstof. Dit is hét alternatief.


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€104.95 INCL. BTW


Betaal de Elevation Trainingsmasker 2.0 OETM2.0 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Elevation Trainingsmasker 2.0

Het Elevation Trainingsmasker 2.0 is een trainingsmasker om hoogtetraining te simuleren. Wanneer top atleten de conditie willen verbeteren zoeken zij de hoogte op om te trainen met minder zuurstof. Bij terugkomst zijn atleten vele malen sterker, sneller en hebben ze meer uithoudingsvermogen.

Het trainingsmasker maakt jouw training effectkever en zorgt dat je de trainingstijd terug kan brengen van 60 naar 20 minuten. Van dagelijkse joggers, kickboksers en mma atleten, tot fanatieke marathon lopers, het trainingsmasker helpt je om je gezondheid en prestaties nog meer te verbeteren!

Het Elevation Trainingsmasker helpt door het conditioneren van de longen, het creëren van long weerstand, het versterken van je middenrif, oppervlakte en elasticiteit in de longblaasjes. Het Elevation Trainingsmasker helpt je bij het onder controle krijgen van je ademhaling, het vergroten van de longinhoud, efficienter opnemen van zuurstof en het verbeteren van de gehele mentale focus. Met dit trainingsmasker wordt jij de meester in de ring. Je uithoudingsvermogen zal explosief toenemen.

Het multi-level weerstand systeem vermindert de luchtstroom door een gepatenteerd flux valve systeem. Het trainingsmasker zorgt er voor dat je dieper moet inhaleren. Wanneer het lichaam zich aanpast aan de weerstand raken de longen meer getraind en gebruiken zij de zuurstof nog efficienter.

De Elevation Trainingsmasker 2.0 zorgt voor:
• Verhoogde longcapaciteit
• Verhoogde anaerobe drempels
• Verhoogde efficiëntie zuurstof
• Verbetering van de energie productie
• Verhoging mentale en fysieke uithoudingsvermogen
• Verhoogde mentale focus

Na uitgebreid onderzoek en klinische testen aan de Universiteit van NAIT heeft het Trainingsmasker 2.0 opmerkelijke vooruitgang geboekt in de fitness en training-industrie. Het Trainingsmasker 2.0 heeft de super "Membraan Resistance Technology" van Trainingsmasker 1.0. daarnaast is het voorzien van een minder opdringerig, verbazingwekkend comfortabele siliconen masker dat past over de neus en mond.

Het Elevation Trainingsmasker 2.0 is het ultieme luchtwegen trainingsapparaat en is nu te koop voor 87.90 EUR bij Vechtsportwinkel.com. De maatinstructies tref je als extra afbeelding.


Klantrecensies voor Elevation Trainingsmasker 2.0

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Elevation Trainingsmasker 2.0. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Elevation Trainingsmasker 2.0. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Elevation Trainingsmasker 2.0 niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Elevation Trainingsmasker 2.0 van Booster voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van Booster


Booster Artikel nr.:OETM2.0 Merk: Booster


Daarom koop je je Elevation Trainingsmasker 2.0 bij Vechtsportwinkel.com