Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Handgewichten (2x 1 kg)
< Vorige | Volgende >
Handgewichten (2x 1 kg)

Handgewichten (2x 1 kg)

van Spokey |   (0) |
- Handgewichten 2x 1 kg
- Kleur: Blauw
- gecoat met schuim


Levertijd 10 dagen
€13.95 INCL. BTW


Betaal de Handgewichten (2x 1 kg) 920902 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Handgewichten (2x 1 kg)

Handgewichten (2x 1 kg). Deze handgewichten van Spokey zijn gecoat met zacht schuim materiaal waardoor geluidsoverlast en het risico uw vloer te beschadigen tot een minimum wordt gebracht. De handgewichten hebben een zeer praktisch design. Door de verstelbare klittenbandsluiting is het bijna onmogelijk grip op de handgewichten te verliezen. Bovendien zullen ze niet snel wegrollen. Deze handgewichten worden per set, dus 2 x 1 kg, geleverd. Deze handgewichten zijn ook verkrijgbaar in andere gewichten.

Klantrecensies voor Handgewichten (2x 1 kg)

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Handgewichten (2x 1 kg). U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Handgewichten (2x 1 kg). Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Handgewichten (2x 1 kg) niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Handgewichten (2x 1 kg) van Spokey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van Spokey


Spokey Artikel nr.:920902 Merk: Spokey


Daarom koop je je Handgewichten (2x 1 kg) bij Vechtsportwinkel.com