Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Hardloopartikelen LED Veiligheids Schoenclip (Rood)
< Vorige | Volgende >
LED Veiligheids Schoenclip (Rood)

LED Veiligheids Schoenclip (Rood)

van Tunturi |   (0) |
- Merk: Tunturi
- Kleur: Rood
- Batterijen inbegrepen
- Energie zuinig


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€14.95 INCL. BTW


Betaal de LED Veiligheids Schoenclip (Rood) 14TUSRU165 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

LED Veiligheids Schoenclip (Rood)

Deze tunturi LED Veiligheids Schoenclip is een plastic clip die je op de achterkant van de schoen klemt. Dit zorgt ervoor dat je extreem goed zichtbaar bent tijdens het wandelen, hardlopen, paardrijden, fietsen etc. De Veiligheids Schoenclip is uitgerust met LED verlichting, dit is energie zuinig en zeer fel. Waardoor de zichtbaarheid vergroot. De Veiligheid Schoenclip verlichting heeft 3 standen: branden, knipperen, uit. De Schoenclip is gemakkelijk te bedienen door de extra grote knop. Ook als de clip op de schoen zit is die eenvoudig te bedienen. Ook is de schoenclip geheel waterdicht. De LED Veiligheids Schoenclip wordt gelevert inclusief 2 CR2032 batterijen waarvan de gebruiksduur 100 uur is, deze batterijen zijn indien nodig vervangbaar. Deze Veiligheids schoenclip is uitgevoerd in het Rood.

Klantrecensies voor LED Veiligheids Schoenclip (Rood)

Er zijn nog geen recensies geschreven voor LED Veiligheids Schoenclip (Rood). U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over LED Veiligheids Schoenclip (Rood). Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van LED Veiligheids Schoenclip (Rood) niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over LED Veiligheids Schoenclip (Rood) van Tunturi voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Tunturi


Tunturi Fitness Artikel nr.:14TUSRU165 Merk: Tunturi


Daarom koop je je LED Veiligheids Schoenclip (Rood) bij Vechtsportwinkel.com