Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Medicijnbal 2 kg groen/zwart
< Vorige | Volgende >
Medicijnbal 2 kg groen/zwart

Medicijnbal 2 kg groen/zwart

van Tunturi |   (0) |
- Gewicht: 2 kg
- Materiaal: Rubber
- Kleuren: Groen,Zwart


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€32.90 INCL. BTW


Betaal de Medicijnbal 2 kg groen/zwart 14TUSCL318 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Medicijnbal 2 kg groen/zwart

Deze Medicijn bal met een gewicht van 2 kilo is Groen en Zwart gekleurd. De Medicijnbal word veel gebruikt tijdens trainingen in sportscholen en Fysiotherapie praktijken. Deze Medicijn bal kan voor vele krachttrainingen gebruikt worden. Met deze medicijn bal kunnen buik-, arm- en rugspieren getraind worden. De Medicijn bal zorgt voor een comfortabele en veilige trainings omstandigheden. De Medicijn ballen zijn geschikt voor sporters op elk niveau. Deze Medicijn bal is Groen Zwart gekleurd. Bij ons zijn ook de gewichten 1 kg, 3 kg, 4 kg en 5 kg verkrijgbaar. De Medicijn ballen van Tunturi worden gemaakt van ruber, hierdoor hebben de ballen uitstekende grip.

Klantrecensies voor Medicijnbal 2 kg groen/zwart

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Medicijnbal 2 kg groen/zwart. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Medicijnbal 2 kg groen/zwart. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Medicijnbal 2 kg groen/zwart niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Medicijnbal 2 kg groen/zwart van Tunturi voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Tunturi


Tunturi Fitness Artikel nr.:14TUSCL318 Merk: Tunturi


Daarom koop je je Medicijnbal 2 kg groen/zwart bij Vechtsportwinkel.com