Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Pilates toning ring
< Vorige | Volgende >
Pilates toning ring

Pilates toning ring

van Bremshey |   (0) |
Multifuctionele toning ring / pilates ring, die de mogelijk biedt tot vele Pilates oefeningen voor armen, benen en rugspieren. Gemaakt van voornamelijk glasfiber en foam. De pilates ring heeft comfortabele zachte grepen.


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€13.90 INCL. BTW


Betaal de Pilates toning ring 08BRSPI005 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Pilates toning ring

Pilates ring / toning ring (08BRSPI005). Deze multifunctionele toning ring / pilates ring biedt mogelijkheden tot vele pilates oefeningen voor armen, benen en rugspieren. De pilates ring is gemaakt van glass fiber en foam en is voorzien van comfortabele en zachte handgrepen. Hiermee kan de pilates ring makkelijk worden vastgehouden en heb je ruim voldoende grip om alle pilates en fitness oefeningen te kunnen uitvoeren die je wilt. De ring is van uitstekende kwaliteit en is gemaakt voor frequent gebruik. Uitgevoerd is de kleur paars.

Klantrecensies voor Pilates toning ring

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Pilates toning ring. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Pilates toning ring. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Pilates toning ring niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Pilates toning ring van Bremshey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Bremshey


Bremshey Fitness Artikel nr.:08BRSPI005 Merk: Bremshey


Daarom koop je je Pilates toning ring bij Vechtsportwinkel.com