Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Powerbag 15 kg
< Vorige | Volgende >
Powerbag 15 kg

Powerbag 15 kg

van Marcy |   (0) |
- Marcy Powerbag
- Gevuld met zand
- Gewicht 15 kg
- Kleur : rood


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€69.90 INCL. BTW


Betaal de Powerbag 15 kg 14MASCL363 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Powerbag 15 kg

Deze Powerbag van 15 kg, ook wel zandzak of sandbag genoemd, is een hulpmiddel voor super effectieve krachttraining, waarbij grote vooruitgang kan worden geboekt op het gebied van kracht (waaronder de core) en stabiliteit. Het gebruik van de Powerbag voor trainingsdoeleinden is in toenemende mate populair aan het worden bij bootcamps, personal trainers en vechtsport trainingen.

Het trainen met een Marcy Powerbag lijkt veel op het trainen met de Kettlebells gecombineerd met Bulgarian bags. Je traint en verbeterd de knijpkracht. Door het vast houden van de powerbag zullen je onderarm spieren hard moeten werken waardoor de kracht in de armen enorm gaat toenemen. De Powerbags kunnen veelzijdig gebruikt worden bij bijvoorbeeld: squats, presses, klimmen, slepen en gooien. Maar probeer ook zeker eens de "Powerbag Burpee". Deze is super intensief en een zeer mooie core strenght en cardio workout!

Naast de extreem grote aantal oefeningen die mogelijk zijn met de Powerbag, kan je de variatie nog verder uitbreiden. Het aantal variaties is net zo groot als je eigen fantasie!

Tot slot is de mate waarin je core wordt getraind met Powerbag op zich al een reden om aan de slag te gaan met deze bag! Veel mensen geven na een eerste training al aan dat ze flinke spierpijn hebben rondom de ribben. Dat toont nog maar eens aan dat zandzaktrainingen super effectief zijn!

De Marcy Powerbag is verkrijgbaar in de gewichten 5 kg (oranje), 10 kg (geel), 15 kg (rood), 20 kg (blauw) en 25 kg (zwart).


Klantrecensies voor Powerbag 15 kg

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Powerbag 15 kg. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Powerbag 15 kg. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Powerbag 15 kg niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Powerbag 15 kg van Marcy voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van Marcy


Marcy Artikel nr.:14MASCL363 Merk: Marcy


Daarom koop je je Powerbag 15 kg bij Vechtsportwinkel.com