Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Spokey Kettlebell (24kg)
< Vorige | Volgende >
Spokey Kettlebell (24kg)

Spokey Kettlebell (24kg)

van Spokey |   (0) |
Spokey Kettlebell 24 kg. Kettlebells zijn uitermate geschikt voor kracht-, flexibiliteits- en cardiotraining. Met de Kettlebell traint u al deze trainingssoorten in een trainingsvorm. De losse gewichten zorgen ervoor dat elke spier in het lichaam aan bod


Levertijd 10 dagen
€84.95 INCL. BTW


Betaal de Spokey Kettlebell (24kg) 838308 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Spokey Kettlebell (24kg)

Spokey Kettlebell 24 kg. Kettlebells zijn uitermate geschikt voor kracht-, flexibiliteits- en cardiotraining. Met de Kettlebell traint u al deze trainingssoorten in een trainingsvorm. De losse gewichten zorgen ervoor dat elke spier in het lichaam aan bod komt. Tevens wordt met de Kettlebell uw coordinatie verbeterd. Trainen met de Kettlebell is intensief, en eenvoudig en geeft het u dus een complete work-out in weinig tijd.

De Kettlebell wordt daarom ook wel -'s werelds enige draagbare 'Total Gym'- genoemd. Kettlebell training is een korte maar explosieve training en heeft een zeer grote maar positieve impact op het lichaam. De resultaten van de Kettlebell op het gebied van o.a. afslanken, het vergroten van kracht en het opbouwen van zowel conditie als spiermassa is dan ook enorm.

De Kettlebell is op vechtsportwinkel.com verkrijgbaar in 8 kg, 10 kg, 12 kg, 16 kg, 20 kg en 24 kg.Klantrecensies voor Spokey Kettlebell (24kg)

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Spokey Kettlebell (24kg). U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Spokey Kettlebell (24kg). Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Spokey Kettlebell (24kg) niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Spokey Kettlebell (24kg) van Spokey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Spokey


Spokey Artikel nr.:838308 Merk: Spokey


Daarom koop je je Spokey Kettlebell (24kg) bij Vechtsportwinkel.com