Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Stoelfiets
< Vorige | Volgende >
Stoelfiets

Stoelfiets

van Tunturi |   (0) |
- Verstelbare stoelfiets
- Fiets op je stoel
- Inclusief stoelfiets instructies


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€24.95 INCL. BTW


Betaal de Stoelfiets 14TUSCL267 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Stoelfiets

Deze stoelfiets van Tunturi is een handig en efficiënt trainingsmiddel voor het trainen van heupen, knieën, enkels en voor het versoepelen van de spieren van boven- en onderbeen. Met deze stoelfiets beweegt en traint u vanuit een comfortabele positie uw benen of armen. De stoel fiets helpt bij het trainen van de spieren én bij het behouden of vergroten van de beweeglijkheid van de benen en armen. Uitermate geschikt voor fysiotherapie, oefentherapie en fitness. Deze stoelfiets wordt geleverd in de kleur zwart / grijs en beschikt over een verstelbare weerstandsknop.

Klantrecensies voor Stoelfiets

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Stoelfiets. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Stoelfiets. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Stoelfiets niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Stoelfiets van Tunturi voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Tunturi


Tunturi Fitness Artikel nr.:14TUSCL267 Merk: Tunturi


Daarom koop je je Stoelfiets bij Vechtsportwinkel.com