Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Weerstand Gewichtzak
< Vorige | Volgende >
Weerstand Gewichtzak

Weerstand Gewichtzak

van Marcy |   (0) |
- Train intensiever
- Wordt explosief
- 5 tot 15 Kilo


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€99.95 INCL. BTW


Betaal de Weerstand Gewichtzak 14MASCF021 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Weerstand Gewichtzak

Deze Weerstand Gewichtzak van het merk Marcy is ideaal voor sporters die hun snelheid, explosieve kracht en sprinttijden willen verbeteren. Haal meer resultaat uit jouw trainingen met deze weerstandszak. Deze sprint trainer met variabel gewicht zorgt ervoor dat er doelgericht getraind kan worden. Ideaal voor bootcamp of personal training. De weerstand gewichtszak wordt geleverd met drie gewicht zakken die gevuld kunnen worden met 5 Kilo zand. Het is dus mogelijk om te trainen met 15 Kilo in totaal.

Klantrecensies voor Weerstand Gewichtzak

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Weerstand Gewichtzak. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Weerstand Gewichtzak. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Weerstand Gewichtzak niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Weerstand Gewichtzak van Marcy voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van Marcy


Marcy Artikel nr.:14MASCF021 Merk: Marcy


Daarom koop je je Weerstand Gewichtzak bij Vechtsportwinkel.com