Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Yogabal (1.5 kg)
< Vorige | Volgende >
Yogabal (1.5 kg)

Yogabal (1.5 kg)

van Bremshey |   (0) |
Yogabal (1.5 kg). Deze yogabal van 1.5 kg en een diameter van 13 cm, zorgt voor variatie in je training en opent opties voor nieuwe oefeningen. De yoga bal is bij uitstek geschikt voor verstevigen van spieren, met name de wervelkolom en buikspieren. De yo


Op voorraad, bestel nu woensdag in huis
€6.95 INCL. BTW


Betaal de Yogabal (1.5 kg) 08BRSYO004 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Yogabal (1.5 kg)

Yogabal (1.5 kg). Deze yogabal van 1.5 kg en een diameter van 13 cm, zorgt voor variatie in je training en opent opties voor nieuwe oefeningen. De yoga bal is bij uitstek geschikt voor verstevigen van spieren, met name de wervelkolom en buikspieren. De yogabal is ook verkrijgbaar in een paarse variant van 1.0 kg en een diameter van 12 cm.

Klantrecensies voor Yogabal (1.5 kg)

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Yogabal (1.5 kg). U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Yogabal (1.5 kg). Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Yogabal (1.5 kg) niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Yogabal (1.5 kg) van Bremshey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Bremshey


Bremshey Fitness Artikel nr.:08BRSYO004 Merk: Bremshey


Daarom koop je je Yogabal (1.5 kg) bij Vechtsportwinkel.com