Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Zitbal anti burst
< Vorige | Volgende >
Zitbal anti burst

Zitbal anti burst

van Tunturi |   (0) |
- Corrigeert verkeerde houding
- Versterkt het lichaam
- Geleverd inclusief pomp
- Diameter: 65 cm


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€19.95 INCL. BTW


Betaal de Zitbal anti burst 14TUSFU269 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Zitbal anti burst

De Tunturi Zitbal anti burst is gemaakt om langere tijd in een actieve houding te zitten. Doordat de Zitbal instabiel is dwingt de bal je constant de goede houding vast te houden. Als je de Zitbal anti burst voor langere tijd gebruikt zul je merken dat je natuurlijke houding verbeterd is. Vooral wordt dit gemerkt in de onderrug. De onderrug word niet alleen gecorrigeerd in de houding, maar ook versterkt door het constante bewegen. De Zitbal van het merk Tanturi heeft een anti burst systeem. Dit om te voorkomen dat de bal uit elkaar springt als een ballon. Als er een lek onstaat, zorgt het ontwerp van de Zitbal ervoor dat de lucht langzaam ontsnapt. De zes poten van de Zitbal zijn er om te bal op zijn plek te houden. De Zitbal is opblaasbaar en wordt geleverd met een pomp. De Tunturi Zitbal anti burst heeft een diameter van 65 cm.

Klantrecensies voor Zitbal anti burst

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Zitbal anti burst. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Zitbal anti burst. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Zitbal anti burst niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Zitbal anti burst van Tunturi voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Tunturi


Tunturi Fitness Artikel nr.:14TUSFU269 Merk: Tunturi


Daarom koop je je Zitbal anti burst bij Vechtsportwinkel.com