Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Kickboksen Kickboks beschermers Gebitsbescherming Makura Toka Pro gebitsbeschermer
< Vorige | Volgende >
Makura Toka Pro gebitsbeschermer

Makura Toka Pro gebitsbeschermer

van Joya |   (0) |
Toka Pro gebitsbeschermer
Hoog beschermingsniveau
CE approved en getest
Diverse kleuren


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€7.95 INCL. BTW


Betaal de Makura Toka Pro gebitsbeschermer 6017514101 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Makura Toka Pro gebitsbeschermer

De Makura Toka Pro gebitsbeschermer is voorzien van een speciale technologie die is ontwikkeld om te voldoen aan hoge eisen met betrekking tot het beschermen van het gebit tegen een zo hoog mogelijk niveau qua comfort. De Makura Toka Pro is vrij van latex is wordt geleverd in een speciale opbergdoos om het bitje te beschermer, schoon te houden en gemakkelijk te kunnen vervoeren naar en van de sportschool. De Toka Pro is CE goedgekeurd en is onafhankelijk getest waarbij het voldoet aan beschermingsniveau 2 tegen hoge impact bij contact sporten. Er bestaan drie beschemeringsniveau's (level 1 tot en met level 3). Level 3 is de hoogste norm. Deze mondbeschermer met zijn aantrekkelijk prijs biedt dus veel waar voor zijn geld aangezien deze is getest en goed bevonden tot het één na hoogst haalbare niveau. Bovendien is de gebitsbeschermer erg comfortabel en heeft de mondbeschermer een "Airthru" kanaal wat het ademen helpt verbeteren.

Klantrecensies voor Makura Toka Pro gebitsbeschermer

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Makura Toka Pro gebitsbeschermer. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Makura Toka Pro gebitsbeschermer. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Makura Toka Pro gebitsbeschermer niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Makura Toka Pro gebitsbeschermer van Joya voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van Joya


Joya Artikel nr.:6017514101 Merk: Joya


Daarom koop je je Makura Toka Pro gebitsbeschermer bij Vechtsportwinkel.com