Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Gewichten Bandgewichten Form III (2 x 0.5 kg)
< Vorige | Volgende >
Bandgewichten Form III (2 x 0.5 kg)

Bandgewichten Form III (2 x 0.5 kg)

van Spokey |   (0) |
- Bandgewichten
- 2 x 0.5 kg
- Voor enkel of pols
- Makkelijk te gebruiken


Levertijd 13 dagen
€9.95 INCL. BTW


Betaal de Bandgewichten Form III (2 x 0.5 kg) 836689 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Bandgewichten Form III (2 x 0.5 kg)

Bandgewichten (2 x 0.5 kg). Deze bandgewichten van Spokey zijn gemaakt voor gebruik op zowel de enkel als de pols. De bandgewichten kunnen dus als polsgewichten en als enkelgewichten worden gebruikt. Hiermee is dit je ideale trainingspartner voor looptrainingen, yoga, pilates en andere fitnessoefeningen die je graag wil intensiveren.

De ruime en verstelbare klittenbandsluiting zorgt voor een goede pasvorm. Door de het extra gewicht van 2 x 0.5 kg verhoog je de inspanning en daarmee je conditie en spierkracht. Wanneer je de bandgewichten draagt aan de pols stimuleren deze met name de armen, borst en schouders. Wanneer je de bandgewichten draagt als enkelgewicht dan zijn deze perfect om de beenspieren te versterken (yoga, pilates!) of om tijdens een looptraining voor net wat extra power te trainen.

De bandgewichten kunnen je helpen om in een korter tijdsbestek je trainingsdoelen te realiseren. Hiermee bespaar je dus tijd uit en kan je sneller de lat verhogen voor je volgende trainingsdoel. Deze bandgewichten zijn tevens verkrijgbaar in een 2 x 2.0 kg voor een nog zwaardere training.

De bandgewichten worden geleverd per set (dus 2 x 0.5 kg) en niet per stuk. En dat voor zo'n mooie prijs, nergens goedkoper!


Klantrecensies voor Bandgewichten Form III (2 x 0.5 kg)

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Bandgewichten Form III (2 x 0.5 kg). U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Bandgewichten Form III (2 x 0.5 kg). Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Bandgewichten Form III (2 x 0.5 kg) niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Bandgewichten Form III (2 x 0.5 kg) van Spokey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Spokey


Spokey Artikel nr.:836689 Merk: Spokey


Daarom koop je je Bandgewichten Form III (2 x 0.5 kg) bij Vechtsportwinkel.com