Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Gewichten Tunturi gewichtsmanchetten (2 kg)
< Vorige | Volgende >
Tunturi gewichtsmanchetten (2 kg)

Tunturi gewichtsmanchetten (2 kg)

van Bremshey |   (0) |
Tunturi gewichtsmanchetten (2 kg). De Tunturi gewichtsmanchetten zijn te gebruiken als polsgewicht en enkelgewicht voor extra intensieve training. De gewichtsmanchetten zijn gemaakt van hoogwaardig neopreen. De Bremshey gewichtsmanchetten kenmerken zich


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€25.95 INCL. BTW


Betaal de Tunturi gewichtsmanchetten (2 kg) 14TUSFU107 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Tunturi gewichtsmanchetten (2 kg)

Tunturi gewichtsmanchetten (2 kg). De Tunturi gewichtsmanchetten zijn te gebruiken als polsgewicht en enkelgewicht voor extra intensieve training. De gewichtsmanchetten zijn gemaakt van hoogwaardig neopreen. De Tunturi gewichtsmanchetten kenmerken zich door het feit dat ze  zeer comfortabel kunnen worden gedragen. De gewichtsmanchetten worden geleverd per set van 2 stuks. De aanduiding van het gewicht is per manchet. Het betreft hier dus 2 x 2 kg gewichten.


Klantrecensies voor Tunturi gewichtsmanchetten (2 kg)

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Tunturi gewichtsmanchetten (2 kg). U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Tunturi gewichtsmanchetten (2 kg). Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Tunturi gewichtsmanchetten (2 kg) niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Tunturi gewichtsmanchetten (2 kg) van Bremshey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van Bremshey


Bremshey Fitness Artikel nr.:14TUSFU107 Merk: Bremshey


Daarom koop je je Tunturi gewichtsmanchetten (2 kg) bij Vechtsportwinkel.com