Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Gewichten Dumbbell Monster Set (2x 6.0 kg)
< Vorige | Volgende >
Dumbbell Monster Set (2x 6.0 kg)

Dumbbell Monster Set (2x 6.0 kg)

van Spokey |   (0) |
- Dumbbells 2 x 6 kg
- Achthoekige dumbbells
- Vinyl overgoten


Levertijd 8 dagen
€21.95 INCL. BTW


Betaal de Dumbbell Monster Set (2x 6.0 kg) 838549 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Dumbbell Monster Set (2x 6.0 kg)

Dumbbell Monster Set (2 x 6.0 kg). Deze set achthoekige dumbbells bestaat uit twee met vinyl bedekte dumbbells van 6.0 kg. Dit zijn de zwaarst verkrijgbare Hexagonal dumbbells uit de "monster" serie. De dumbbells zijn uitgevoerd in de kleur zwart en zijn zeer geschikt voor fitness training, aerobics, jogging en voor revalidatie oefeningen. De achthoekige vorm zorgt dat de dumbbells niet gemakkelijk wegrollen. De vinyl coating zorgt ervoor dat de dumbbells lekker in de hand liggen. Daarnaast is hiermee het gewicht, door middels van de kleur, goed te onderscheiden. De dumbbells worden geleverd in een set van 2 x 6.0 kg.

Klantrecensies voor Dumbbell Monster Set (2x 6.0 kg)

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Dumbbell Monster Set (2x 6.0 kg). U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Dumbbell Monster Set (2x 6.0 kg). Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Dumbbell Monster Set (2x 6.0 kg) niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Dumbbell Monster Set (2x 6.0 kg) van Spokey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Spokey


Spokey Artikel nr.:838549 Merk: Spokey


Daarom koop je je Dumbbell Monster Set (2x 6.0 kg) bij Vechtsportwinkel.com