Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Gewichten Dumbells Monster Set (2x 1.0 kg)
< Vorige | Volgende >
Dumbells Monster Set (2x 1.0 kg)

Dumbells Monster Set (2x 1.0 kg)

van Spokey |   (0) |
- Dumbell set
- 2 x 1.0 kg
- achthoekige dumbells
- Bedekt met vinyl


Op voorraad, bestel nu woensdag in huis
€4.95 INCL. BTW


Betaal de Dumbells Monster Set (2x 1.0 kg) 832419 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Dumbells Monster Set (2x 1.0 kg)

Dumbells Monster Set (2x 1.0 kg). Deze set achthoekige dumbells bestaat uit twee met vinyl bedekte dumbells van 1.0 kg. De dumbells zijn uitgevoerd in de kleur grijs en zijn zeer geschikt voor fitness training, aerobics, jogging en voor revalidatie oefeningen. De achthoekige vorm zorgt dat de dumbbells niet gemakkelijk wegrollen. De vinyl coating zorgt ervoor dat de dumbells lekker in de hand liggen. Daarnaast is hiermee het gewicht, door middels van de kleur, goed te onderscheiden. De dumbells worden geleverd in een set van 2 x 1.0 kg.

Klantrecensies voor Dumbells Monster Set (2x 1.0 kg)

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Dumbells Monster Set (2x 1.0 kg). U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Dumbells Monster Set (2x 1.0 kg). Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Dumbells Monster Set (2x 1.0 kg) niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Dumbells Monster Set (2x 1.0 kg) van Spokey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Spokey


Spokey Artikel nr.:832419 Merk: Spokey


Daarom koop je je Dumbells Monster Set (2x 1.0 kg) bij Vechtsportwinkel.com