Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Gewichten Instelbare gewichtsmanchetten
< Vorige | Volgende >
Instelbare gewichtsmanchetten

Instelbare gewichtsmanchetten

van Tunturi |   (0) |
Instelbare gewichtsmanchetten. Set van twee gewichtsmanchetten met ieder een gewicht van 2.250 gram. De gewichtsmanchetten zijn gemaakt van nylon en wordt geleverd per paar inclusief 10 zakjes van 450 gram. Per gewichtsmanchet kunnen 5 zakjes (a 450 gram)


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€15.95 INCL. BTW


Betaal de Instelbare gewichtsmanchetten 14TUSFU168 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Instelbare gewichtsmanchetten

Instelbare gewichtsmanchetten. Set van twee gewichtsmanchetten met ieder een gewicht van 2.250 gram. De gewichtsmanchetten zijn gemaakt van nylon en wordt geleverd per paar inclusief 10 zakjes van 450 gram. Per gewichtsmanchet kunnen 5 zakjes (a 450 gram) worden gemonteerd of gedemonteerd om het gewicht variabel ik te kunnen stellen.

Klantrecensies voor Instelbare gewichtsmanchetten

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Instelbare gewichtsmanchetten. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Instelbare gewichtsmanchetten. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Instelbare gewichtsmanchetten niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Instelbare gewichtsmanchetten van Tunturi voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Tunturi


Tunturi Fitness Artikel nr.:14TUSFU168 Merk: Tunturi


Daarom koop je je Instelbare gewichtsmanchetten bij Vechtsportwinkel.com