Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Fitnessartikelen Gewichten Set polsgewichten (2 x 1.0 kg)
< Vorige | Volgende >
Set polsgewichten (2 x 1.0 kg)

Set polsgewichten (2 x 1.0 kg)

van Spokey |   (0) |
Set polsgewichten (2 x 1.0 kg). Deze set polsgewichten, bestaande uit twee gewichten van 1.0 kg, stellen je in staat om op een simpele, maar effectieve manier vet te verbranden en kracht of uithoudingsvermogen op te bouwen. De polsgewichten zijn afgewerkt


Levertijd 13 dagen
€12.95 INCL. BTW


Betaal de Set polsgewichten (2 x 1.0 kg) 832410 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Set polsgewichten (2 x 1.0 kg)

Set polsgewichten (2 x 1.0 kg). Deze set polsgewichten, bestaande uit twee gewichten van 1.0 kg, stellen je in staat om op een simpele, maar effectieve manier vet te verbranden en kracht of uithoudingsvermogen op te bouwen. De polsgewichten zijn afgewerkt met een zachte stof en bevatten een opening voor de duim, waardoor de polsgewichten comfortabel blijven zitten tijdens het trainen. Middels de klittenbandsluiting kunnen de polsgewichten makkelijk worden aangebracht en worden verwijderd. De polsgewichten zijn voor verschillende doeleinden toe te passen en zijn makkelijk mee te nemen naar de gewenste trainingsruimte. Denk bijvoorbeeld eens aan het gebruik van de polsgewichten tijdens het schaduwboksen, hardlopen of tijdens opdruk oefeningen. Wil je een simpele oplossing om de intensiteit van je training te verhogen? Wil je nog sneller trainingsresultaten boeken? Schaf dan vandaag nog deze set polsgewichten aan op je training verder te optimaliseren.

Klantrecensies voor Set polsgewichten (2 x 1.0 kg)

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Set polsgewichten (2 x 1.0 kg). U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Set polsgewichten (2 x 1.0 kg). Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Set polsgewichten (2 x 1.0 kg) niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Set polsgewichten (2 x 1.0 kg) van Spokey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Spokey


Spokey Artikel nr.:832410 Merk: Spokey


Daarom koop je je Set polsgewichten (2 x 1.0 kg) bij Vechtsportwinkel.com