Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

< Vorige | Volgende >
Grippers

Grippers

van Spokey |   (0) |
- Grippers
- met foam handvat
- set prijs


Levertijd 13 dagen
€5.95 INCL. BTW


Betaal de Grippers 832400 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Grippers

Deze grippers van Spokey zijn kleine, handige apparaten die je gripkracht behoorlijk kunnen verbeteren. Je onderarm, -hand- en vingerspieren worden door het gebruik van deze grippers een stuk sterker. Grippers worden vaak gebruikt door krachtsporters omdat je door het trainen van de gripkracht langer een zware stang vasthouden zonder dat je grip verzwakt. Grippers worden ook veel gebruikt door sporters die gebaad zijn van een krachtige grip zoals bergklimmen, tennis, turnen en natuurlijk MMA.

Klantrecensies voor Grippers

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Grippers. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Grippers. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Grippers niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Grippers van Spokey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Spokey


Spokey Artikel nr.:832400 Merk: Spokey


Daarom koop je je Grippers bij Vechtsportwinkel.com