Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

< Vorige | Volgende >
Knijphalter

Knijphalter

van Bremshey |   (0) |
Knijphalter. Deze knijphalter is praktisch uitgevoerd en kan gezien worden als een echte classic. De knijphalter is voorzien van een stalen veer met een foam handvat. De knijphalter ligt gemakkelijk in de hand. De knijphalters zijn verkrijgbaar in het roo


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€5.95 INCL. BTW


Betaal de Knijphalter 14TUSFU148 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Knijphalter

Knijphalter. Deze knijphalter is praktisch uitgevoerd en kan gezien worden als een echte classic. De knijphalter is voorzien van een stalen veer met een foam handvat. De knijphalter ligt gemakkelijk in de hand. De knijphalters zijn verkrijgbaar in het rood en blauw en worden per paar assorti uitgeleverd (willekeurige kleur).

Klantrecensies voor Knijphalter

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Knijphalter. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Knijphalter. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Knijphalter niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Knijphalter van Bremshey voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Bremshey


Bremshey Fitness Artikel nr.:14TUSFU148 Merk: Bremshey


Daarom koop je je Knijphalter bij Vechtsportwinkel.com