Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

< Vorige | Volgende >
Maxi Grip

Maxi Grip

van Tunturi |   (0) |
Spiertrainer
Verbeter grip
Versterk onderarmen


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€8.95 INCL. BTW


Betaal de Maxi Grip 14TUSFU123 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Maxi Grip

De Maxi Grip van Tunturi is een handzaam fitness hulpmiddel voor het trainen van hand- en onderarmspieren. Deze handtrainer is gemaakt van natuurlijk rubber en is uitgevoerd in de kleurrood. Met eenvoudige oefeningen versterk je met deze Maxi Grip de spieren in je hand en onderarm. Dit product is ook zeer geschikt voor revalidatie om langzaam weer kracht op te bouwen in de handen.

Klantrecensies voor Maxi Grip

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Maxi Grip. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Maxi Grip. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Maxi Grip niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Maxi Grip van Tunturi voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Tunturi


Tunturi Fitness Artikel nr.:14TUSFU123 Merk: Tunturi


Daarom koop je je Maxi Grip bij Vechtsportwinkel.com