Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Judo Judo banden Adidas budo band Elite (bruin)
< Vorige | Volgende >
Adidas budo band Elite (bruin)

Adidas budo band Elite (bruin)

van Adidas |   (0) |
Adidas budo band Elite (bruin). De Adidas B240 elite banden zijn 100% katoenen budobanden. De budo banden kunnen worden gebruikt als judo band, karate band, jiu jitsu band en als taekwondo band. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De Adidas El


Beschikbaar, bestel nu volgende week zaterdag in huis
€16.95 INCL. BTW


Betaal de Adidas budo band Elite (bruin) ADIB240 Bruin eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Adidas budo band Elite (bruin)

Adidas budo band Elite (bruin). De Adidas B240 elite banden zijn 100% katoenen budobanden. De budo banden kunnen worden gebruikt als judo band, karate band, jiu jitsu band en als taekwondo band. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De Adidas Elite budo banden zijn iets dikker dan de club banden en hebben 9 stiksels.

Voor de maat van de budo band kan je grofweg de maat van het pak nemen en daar 100 bij optellen. Een 200 band is dus voor een 100 cm pak. Een 260 band is dus voor een 160 cm pak. Een 300 of 320 cm band wordt meestal gebruik door volwassenen.

Klantrecensies voor Adidas budo band Elite (bruin)

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Adidas budo band Elite (bruin). U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Adidas budo band Elite (bruin). Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Adidas budo band Elite (bruin) niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Adidas budo band Elite (bruin) van Adidas voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Adidas


Adidas Artikel nr.:ADIB240 Bruin Merk: Adidas


Daarom koop je je Adidas budo band Elite (bruin) bij Vechtsportwinkel.com