Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Judo Adidas Judopak (J800)
< Vorige | Volgende >
Adidas Judopak (J800)

Adidas Judopak (J800)

Adidas |   (0) | Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis

- Adidas judopak voor gevorderden
- 70%/30% katoen/poly
- 800 gram/m²

€143.95

Betaal de Adidas Judopak (J800) J800 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Adidas Judopak (J800)

Adidas Judopak (J800). Dit judo pak van Adidas is speciaal gemaakt voor gevorderde wedstrijdjudokas die van een lichter judopak houden dan de champion series van Adidas. Het judo pak is op diverse plaatsen extra verstevigd. Het judo pak is voorzien met geborduurde adidas-strepen op de schouders. Het judopak is gemaakt van 70% katoen en 30% polyester (800 grams/m2 double weave) wat het judopak sterker maakt en bovendien krimpvaster maakt. Dit judopak is ideaal voor zowel competitie als training. Het judo pak is verkrijgbaar in het wit en in het blauw en is IJF approved.

Het Adidas Judopak (J800) wordt geleverd exclusief judo band.

Maatadvies Adidas Judo Pak Contest Gi
Voor judo pakken van Adidas met halve maten geldt lichaamslengte = maat van het pak. Voor de juiste maat van het Adidas Judo pak Contest Gi hanteert u dus de lichaamslengte in cm's.  Bent u bijvoorbeeld 175 cm lang dan is een pak van 175 cm de juiste maat.

 


Koop jouw Adidas Judopak (J800) direct online op Vechtsportwinkel.com en profiteer van deze lage prijs vanaf slechts €143.95 .

Meer producten van Adidas


Adidas Artikel nr.:J800 Merk: Adidas


Daarom koop je je Adidas Judopak (J800) bij Vechtsportwinkel.com