Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Judo Essimo Judopak Ippon (Blauw)
< Vorige | Volgende >
Essimo Judopak Ippon (Blauw)

Essimo Judopak Ippon (Blauw)

Essimo |   (0) | Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis

- Blauw Wedstrijd judopak - 100% wafelkatoen (1000 gram/m²) - Volledig dubbel gestikte broek - Maten 150 t/m 200 cm

€149.95

Betaal de Essimo Judopak Ippon (Blauw) EJSIB eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Essimo Judopak Ippon (Blauw)

Wil jij goed presteren als actieve wedstrijdjudoka? Dan is het Essimo Judopak Ippon ideaal voor jou. Dit Essimo judopak is gemaakt van 100% wafelkatoen en behoort tot de zwaarste categorie van 1000 grams katoen. Het Essimo Judopak Ippon is speciaal gericht op actieve wedstrijdjudoka’s. Het judopak is gemaakt van 1000 grams katoen en valt daarmee in de zwaarste categorie. Dit pak is daarom populair onder nationale en internationale topjudoka’s. Het is gemaakt van 100% gewafeld katoen, het jasje is voorzien van een brede gestikte rugnaad en de pantalon is volledige dubbel gestikt. Op de linkerschouder staat het Essimo-logo. Dit voordelige wedstrijdpak helpt je optimaal te presteren door de fijne en soepele pasvorm. Het Essimo Judopak Ippon Blauw is ook in halve maten verkrijgbaar. Het Ippon Judopak van Essimo in het kort:
  • Speciaal gericht op actieve wedstrijdjudoka's li>Zwaarste categorie judopak: 1000 grams
  • li>Wedstrijdpak met ideale pasvorm li>Gemaakt van 100% wit gebleekt wafelkatoen li>Judojas voorzien van brede gestikte rugnaad li>Judobroek volledig dubbel gestikt li>Verkrijgbaar in de maten 150 t/m 210. Ook verkrijgbaar in halve maten
Maatinstructies Judopak Ippon (Essimo) Voor de judopakken van Essimo neem je de lichaamslengte in centimeters. Rond deze bij twijfel af naar boven. Bij een lichaamslengte van bijvoorbeeld 163 cm is kies je voor maat 160, bij 167 cm lengte kies je een 170 cm judopak. De pakken krimpen nog in de was, hou daar rekening mee met passen!

Koop jouw Essimo Judopak Ippon (Blauw) direct online op Vechtsportwinkel.com en profiteer van deze lage prijs vanaf slechts €149.95 .

Meer producten van Essimo


Artikel nr.:EJSIB Merk: Essimo


Daarom koop je je Essimo Judopak Ippon (Blauw) bij Vechtsportwinkel.com