Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Judo Essimo Judopak Ippon "Slim-Fit" (blauw)
< Vorige | Volgende >
Essimo Judopak Ippon "Slim-Fit" (blauw)

Essimo Judopak Ippon "Slim-Fit" (blauw)

Essimo |   (0) | Beschikbaar, bestel nu volgende zaterdag in huis

- Getailleerd blauw wedstrijdpak
- 100% wafelkatoen (1000 gram/m²)
- Volledig dubbel gestikte broek
- Maten 150 t/m 200 cm

€149.95

Betaal de Essimo Judopak Ippon "Slim-Fit" (blauw) EJSISFB eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Essimo Judopak Ippon "Slim-Fit" (blauw)

Ben jij opzoek naar een perfect passend wedstrijdpak? Dan is het Essimo Judopak Ippon Slim Fit Blauw een goede keuze! Het Essimo wedstrijdpak is van topkwaliteit, getailleerd en heeft daardoor een ideale pasvorm. Dit pak is gemaakt van 100% gewafeld katoen en valt in de zwaarste categorie judopakken. Ben jij op zoek naar een stevig wedstrijdpak van zware kwaliteit? Dan is het Essimo Judopak Ippon Slim Fit een goede optie. Dit Essimo wedstrijd judopak is gemaakt van 100% wit gebleekt wafelkatoen en wordt door veel nationale en internationale wedstrijdjudoka’s gedragen. Dit judopak is een Slim Fit uitvoering met een smallere taille dan het standaard Essimo Judopak Ippon. Dit geweldige judopak behoort tot de zwaarste categorie en is zeer stevig. De pantalon is volledig dubbel gestikt en het jasje is voorzien van een brede, gestikte naad op de rug. Het Essimo Judopak Ippon Slim Fit is ook in halve maten verkrijgbaar, zodat je altijd de ideale maat kan vinden. Let op: dit judopak is gemaakt van 100% katoen en kan daardoor iets krimpen. U kunt daarom het beste 10 centimeter bij uw lengte optellen om de juiste maat te kiezen. Het Ippon Judopak van Essimo in het kort:
  • Speciaal gericht op actieve wedstrijdjudoka's
  • li>Zwaarste categorie judopak: 1000 grams li>Wedstrijdpak met ideale pasvorm li>Gemaakt van 100% wit gebleekt wafelkatoen li>Ideale pasvorm - getailleerd li>Judojas voorzien van brede gestikte rugnaad li>Judobroek volledig dubbel gestikt li>Verkrijgbaar in de maten 150 t/m 210. Ook verkrijgbaar in halve maten.
Maatinstructies Judopak Ippon (Essimo) Voor de judopakken van Essimo neem je de lichaamslengte in centimeters. Rond deze bij twijfel af naar boven. Bij een lichaamslengte van bijvoorbeeld 163 cm is kies je voor maat 160, bij 167 cm lengte kies je een 170 cm judopak. De pakken krimpen nog in de was, hou daar rekening mee met passen!

Koop jouw Essimo Judopak Ippon "Slim-Fit" (blauw) direct online op Vechtsportwinkel.com en profiteer van deze lage prijs vanaf slechts €149.95 .

Meer producten van Essimo


Artikel nr.:EJSISFB Merk: Essimo


Daarom koop je je Essimo Judopak Ippon "Slim-Fit" (blauw) bij Vechtsportwinkel.com