Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Judo Essimo Judopak Yuko (Blauw)
< Vorige | Volgende >
Essimo Judopak Yuko (Blauw)

Essimo Judopak Yuko (Blauw)

Essimo |   (0) | Beschikbaar, bestel nu volgende week zaterdag in huis

Kwaliteits Semi-wedstrijdpak
Uitgevoerd in het blauw
100% katoen (480 gram/m²) Incl. witte judoband

€61.95

Betaal de Essimo Judopak Yuko (Blauw) EJSYB eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Essimo Judopak Yuko (Blauw)

Ben jij als (ervaren) judoka op zoek naar een voordelig blauw judopak dat ook geschikt is voor wedstrijden? Dan is het Essimo Judopak Yuko écht iets voor jou. Dit judopak van het Nederlandse Essimo van Oud Olympiër (2000) en Europees kampioen judo Patrick van Kalken, is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een zeer aantrekkelijk prijskaartje. Dit Yuko judopak, uitgevoerd in de kleur blauw en voorzien van schouder logos, is een van de meest verkochte judopakken van Essimo en staat alom bekend om zijn uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding. Het Essimo Judopak Yuko is gemaakt van 100% katoen (480 gram/m²). Dit voordelige semi-wedstrijdpak heeft een judobroek van goede kwaliteit met versteviging op de knieën. Het judopak van Essimo wordt geleverd inclusief witte band.
Koop jouw Essimo Judopak Yuko (Blauw) direct online op Vechtsportwinkel.com en profiteer van deze lage prijs vanaf slechts €61.95 .

Meer producten van Essimo


Artikel nr.:EJSYB Merk: Essimo


Daarom koop je je Essimo Judopak Yuko (Blauw) bij Vechtsportwinkel.com