Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Judo Judo Gi "Competition"
< Vorige | Volgende >
Judo Gi "Competition"

Judo Gi "Competition"

Joya |   (0) | Beschikbaar, bestel nu volgende week zaterdag in huis

- katoen
- 950 grams/m²
- Gevorderde judoka

€101.95

Betaal de Judo Gi "Competition" 270000 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Judo Gi "Competition"

Judo Gi "Competition". Deze Judo Gi van Joya Judo is gemaakt van stevig en duurzaam 950 gr/m2 katoen. De Judo Gi is voorzien van diverse extra verstevigingen: op de rug is de Judo Gi pak extra dik en overal afgewerkt met extra verdikkingen. De binnenkant van de Judo Gi is gebrusht voor nog meer draagcomfort. Deze Judo Gi wordt geleverd inclusief super judopantalon (traditioneel) met op de voorkant extra stof voor nog meer stevigheid en duurzaamheid. Hiermee is deze Judo Gi bij uitstek geschikt voor de gevorderde judoka. De Judo Gi is uitgevoerd in het wit. Deze professionele Judo Gi is ook verkrijgbaar in het blauw.  

Voor de juiste  maat kunt u uw lengte in cm's aanhouden. Bij twijfel kunt u het beste de maat naar boven afronden. Maat 190 is permanent uitverkocht en zal niet meer terug op voorraad komen.


Koop jouw Judo Gi "Competition" direct online op Vechtsportwinkel.com en profiteer van deze lage prijs vanaf slechts €101.95 .

Meer afbeeldingen


Meer producten van Joya


Joya Artikel nr.:270000 Merk: Joya


Daarom koop je je Judo Gi "Competition" bij Vechtsportwinkel.com