Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Judo Judopak Kinza
< Vorige | Volgende >
Judopak Kinza

Judopak Kinza

Essimo |   (0) | Beschikbaar, bestel nu volgende week zaterdag in huis

Jeugd judopak van Essimo
100% katoen (245 gram/m²)
Maten 100 t/m 180 cm
Incl. witte band

€21.95

Betaal de Judopak Kinza EJSKI eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Judopak Kinza

Essimo heeft dit judopak speciaal ontwikkeld voor de jeugd. Een mooie en voordelig judopak gemaakt van 100% katoen met verstevigd kniestukken. Speciaal voor de beginnende jeugd wordt er bij deze kimono een witte judoband meegeleverd. Het Judopak Kinza wordt geleverd met jas, broek en band. De broeken hebben beschermende kniestukken en tot en met maat 150 zijn de bijpassende broeken die bij judojas voorzien van een elastische tailleband. Het Essimo Judopak Kinza is gemaakt van 100% katoen (245 gram/m²) en is voorzien van het Essimo op de voor en achterkant. Er wordt standaard gratis een witte judoband meegeleverd.

Maatinstructies Essimo Judopak
Voor de judopakken van Essimo neem je de lichaamslengte in centimeters. Rond deze bij twijfel af naar boven. Wanneer je kind bijvoorbeeld 153 kies je voor maat 150, is je kind 157 kies dan een 160 cm pak.

Koop jouw Judopak Kinza direct online op Vechtsportwinkel.com en profiteer van deze lage prijs vanaf slechts €21.95 .

Meer producten van Essimo


Artikel nr.:EJSKI Merk: Essimo


Daarom koop je je Judopak Kinza bij Vechtsportwinkel.com