Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Judo Starters Judopak Koka (jeugd)
< Vorige | Volgende >
Starters Judopak Koka (jeugd)

Starters Judopak Koka (jeugd)

Essimo |   (0) | Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis

Starters judopak van Essimo
100% katoen (380 gram/m²)
Maten 100 t/m 150 cm
Incl. witte band

€28.95

Betaal de Starters Judopak Koka (jeugd) EJSKO eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Starters Judopak Koka (jeugd)

Voor de jeugdige judoka's die iets meer verwachten van een starterspak is het Essimo Judopak Koka zeer geschikt. Dit voordelige judopak is gemaakt van 100% katoen en is iets zwaarder dan de voordeligere . Kinza (380 in plaats van 245 gram/m²). Bij deze kimono een witte judoband meegeleverd. Dit judopak van het Nederlandse Essimo, dat is opgericht door Oud Olympiër (2000) en Europees judokampioen Patrick van Kalken, is van prima kwaliteit en heeft een zeer aantrekkelijk prijskaartje. De broek heeft beschermende kniestukken en is voorzien van een elastische tailleband. Het Essimo Judopak Koka is voorzien van het Essimo logo op de voor en achterkant. Er wordt standaard gratis een witte judoband meegeleverd.

Maatinstructies Essimo Judopak
Voor de judopakken van Essimo neem je de lichaamslengte in centimeters. Rond deze bij twijfel af naar boven. Wanneer je kind bijvoorbeeld 123 cm is kies je voor maat 120, is je kind 127 cm lang kies dan een 130 cm pak.

Koop jouw Starters Judopak Koka (jeugd) direct online op Vechtsportwinkel.com en profiteer van deze lage prijs vanaf slechts €28.95 .

Meer producten van Essimo


Artikel nr.:EJSKO Merk: Essimo


Daarom koop je je Starters Judopak Koka (jeugd) bij Vechtsportwinkel.com