Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Karate Karate beschermers Adidas Kruisbeschermer/Tok
< Vorige | Volgende >
Adidas Kruisbeschermer/Tok

Adidas Kruisbeschermer/Tok

van Adidas Boxing |   (0) |
Adidas Kruisbeschermer/Tok. De Kruisbeschermer is gemaakt van nylon en heeft een vernieuwde cup. De tok heeft de climacool technologie voor extra ventilatie en vochtregulering. De kruisbeschermer is CE gekeurd dus voldoet aan alle Europese veiligheidseise


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€14.95 INCL. BTW


Betaal de Adidas Kruisbeschermer/Tok ADIBP06 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Adidas Kruisbeschermer/Tok

Adidas Kruisbeschermer/Tok. De Kruisbeschermer is gemaakt van nylon en heeft een vernieuwde cup. De tok heeft de climacool technologie voor extra ventilatie en vochtregulering. De kruisbeschermer is CE gekeurd dus voldoet aan alle Europese veiligheidseisen.

 


Klantrecensies voor Adidas Kruisbeschermer/Tok

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Adidas Kruisbeschermer/Tok. U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Adidas Kruisbeschermer/Tok. Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Adidas Kruisbeschermer/Tok niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Adidas Kruisbeschermer/Tok van Adidas Boxing voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product

Meer afbeeldingen


Meer producten van Adidas Boxing


Adidas Artikel nr.:ADIBP06 Merk: Adidas Boxing


Daarom koop je je Adidas Kruisbeschermer/Tok bij Vechtsportwinkel.com