Vechtsportwinkel.com - De shop online voor kickbox spullen, bokshandschoenen, mma kleding, fitness artikelen en fitness kleding, karate pakken, judopakken, jiu jitsu spullen, taekwondo pakken, MMA artikelen zoals MMA handschoenen en andere vechtsport artikelen


BEL ONS VOOR VRAGEN OF TELEFONISCH ADVIES:  0318 - 250030

Uw mandje is momenteel leeg.

Karate Karate beschermers Karate vuistjes "Anatomic"
< Vorige | Volgende >
Karate vuistjes "Anatomic"

Karate vuistjes "Anatomic"

van Joya |   (0) |
Karate vuistjes "Anatomic". Deze anatomisch gevormde karate vuistjes zijn gemaakt van elastisch materiaal. Deze stoffen, anatomisch gevormde elastische handbeschermers van Joya zijn zeer geschikt voor karate. Alleen leverbaar in het wit.


Beschikbaar, bestel nu zaterdag in huis
€15.95 INCL. BTW


Betaal de Karate vuistjes "Anatomic" 080000 eenvoudig met iDeal, overboeking, bancontact of mistercash

Karate vuistjes "Anatomic"

Karate vuistjes "Anatomic". Deze anatomisch gevormde karate vuistjes zijn gemaakt van elastisch materiaal. Deze stoffen, anatomisch gevormde elastische handbeschermers van Joya zijn zeer geschikt voor karate. Door de anatomische pasvorm is het nog makkelijker een vuist te maken. Alleen leverbaar in het wit. De karatevuistjes worden geleverd per paar.

Klantrecensies voor Karate vuistjes "Anatomic"

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Karate vuistjes "Anatomic". U dient zich eerst aan te melden om een recensie te schrijven over Karate vuistjes "Anatomic". Dit kan door in te loggen op uw account via de klantenservice pagina.

Zijn de specificaties van Karate vuistjes "Anatomic" niet duidelijk genoeg of wil je meer weten over Karate vuistjes "Anatomic" van Joya voor dat je het wil kopen? Stel ons dan een vraag over dit product. Wij nemen dan snel contact met je op om je vraag te beantwoorden.

Klik op de onderstaande button om contact met ons op te nemen of bel ons op : 0318 - 847060.

Stel een vraag over dit product


Meer producten van Joya


Joya Artikel nr.:080000 Merk: Joya


Daarom koop je je Karate vuistjes "Anatomic" bij Vechtsportwinkel.com